Hoppa till sidans innehåll

GDPR

26 MAJ 2018 08:05
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2018 08:09

Integritetspolicy Kristianstad Triathlon klubb
Vad är GDPR?
Dataskyddsförordningen som också kallas GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL har varit att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks när personuppgifter behandlas. Med GDPR stärks rättigheterna för den enskilde när det gäller personlig integritet. Vilket vi på Kristianstad Triathlon klubb såklart ser positivt på.

Kristianstad Triathlon klubb nya, förbättrade integritetspolicy
Din integritet är viktig för oss. Därför är vi angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och behandlas på ett tryggt och säkert sätt, i enlighet med den nya dataskyddsförordningen. I vår nya, förbättrade integritetspolicy förklarar vi hur dina personuppgifter behandlas. Policyn gäller från och med den 25 maj 2018 och gäller för dig som är medlem.

1. Uppgifter Kristianstad Triathlon klubb sparar om medlemmen
Namn
Adress
Email
Del av personnummer 4 första tecknen ex: 700101 ( 1970-01-01 )
korrespondens när du kontaktar oss e-postmeddelanden, brev etc.)

2. Varför vi sparar uppgifter om dig
För att kunna upprätt hålla ett medlemsregister så måste vi spara information om namn, Address ,email,del av personnummer. Rättsliggrund

3. Hur länge vi sparar person uppgifterna
Kristianstad Triathlon klubb kommer att spara dina uppgifter så länge som du är betalande medlem eller så länge som du inte begär en radering / flytt av dina uppgifter .Vi kan komma att spara dina uppgifter om du vill fortsätta att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Om rättsliggrund föreligger så sparas personuppgifterna så länge som det krävs rättsligt ex: bokföringsdata

4. Vem delar vi din data med.
Vi kan komma att dela data med svenska triathlonförbundet för ett gemensamt
medlemsregister.

5. Vi skyddar dina uppgifter
Vi skyddar dina personuppgifter genom tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder.

6. Dina rättigheter
Du har vissa rättigheter i förhållande till oss. Om du vill utnyttja någon av dina rättigheter kan du kontakta oss via kontaktuppgifterna i nästa avsnitt.
Rätt till tillgång (registerutdrag) – en rätt att få bekräftelse på och information om din personuppgiftsbehandling.
Rätt till rättelse – en rätt att få felaktiga uppgifter rättade.
Rätt till radering – en rätt att få uppgifter borttagna.
Rätt till begränsning – en rätt att kräva att personuppgiftsbehandlingen begränsas,
exempelvis om du motsätter dig uppgifters riktighet.
Rätt till invändning – en rätt att invända mot behandling som baseras på
intresseavvägning, t.ex. för direkt marknadsföring.
Rätt till dataportabilitet – en rätt att kräva att personuppgifter flyttas från oss till annan.

Denna rättighet är begränsad till uppgifter som du själv tillhandahållit oss.

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter inte sker i enlighet med
dataskyddslagstiftningen har du även rätt att klaga till
Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten, som är tillsynsmyndighet.

7. Kontaktuppgifter
Kristianstad Triathlon klubb
Epost: This is a mailto link
Web: http://www.kristianstadtriathlon.se

8. UPPADATERING AV INTEGRITETSPOLICYN
Denna integritetspolicy gäller från och med den 25 maj 2018. Integritetspolicyn kan
komma att ändras. Om vi gör väsentliga ändringar i policyn kommer vi att meddela dig
senast 30 dagar innan ändringen träder i kraft genom e-post, post, eller genom att
publicera en ny version på vår webbplats.

Skribent: Per Johansson
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Kristianstads TK - Triathlon
Box 35
29125 Kristianstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info